5 Bästa Hotell i Zanzibar – Bästa Tips!

Din resa till södra eller östra Afrika kommer att bli ännu roligare om du har personlig uppmärksamhet och koppling till hotellägare eller lokal personal.

Nedan hittar du våra hotelltips för din Zanzibarresa. Alla hotell drivs med mycket hjärta och själ borta från massturism

Eftersom varje resenär har olika idéer om sin drömresa, hittar du alltid vår egen personliga bedömning av vem respektive hotell/lodge passar för.

Små hållbara hotell med det där lilla extra

1. Baladin Zanzibar

Plats: Michamvi i östra Zanzibar

Passar bäst för:

Par och familjer med äldre barn, designentusiaster, livsstilsvänner

Baladin Zanzibar ligger bl.a n Michamvi-Pingwe direkt på den fina sandstranden. Det öppnade precis i januari 2018. Överallt hittar du kärleksfulla detaljer, som en dhowbåt som används som bar.

Du bor antingen i någon av de 8 bungalowerna (utan luftkonditionering – specialkonstruktion som kyler rummen naturligt) med 4 bäddar vardera på två våningar eller i något av de fyra luftkonditionerade dubbelrummen. Vissa rum har havsutsikt. Koppla av precis vid utomhuspoolen eller vid havet.

Baladin Zanzibar har ett utmärkt kök med daglig färsk regional fisk. Vegetarianer och veganer får också sina pengar här. Frukost är den enda måltid som ingår.

2. Uzuri Villa

Var: Jambiani, sydost om Zanzibar

Passar bäst för:

Fredsälskande singlar och par som älskar en familjär atmosfär av lugn.

Uzuri Villa har tre underbara sviter och tre juniorsviter som är inredda med absolut komfort och charm. Det lilla fina komplexet ligger direkt vid havet mellan Jambiani och Paje. Här kan du skämma bort dig själv och dina sinnen med en massage eller en romantisk middag under stjärnorna. Smekmånadsresenärer får också mycket pengar här, eftersom det finns ett specialpaket. Du kan hitta mer information här.

De erbjudna måltiderna inkluderar frukost, halvpension eller helpension.

3. Zanbluu Beach Hotel

Var: Kiwengwa Beach i öster Zanzibar.

Passar bäst för: Par, singlar, designälskare, fredssökande

Zanbluu Beach Hotel har endast 17 rum totalt, inklusive 1 stor familjevilla, 4 Garden Deluxe-rum, 7 Deluxe-rum med havsutsikt och 5 Infinity Front Sea-rum med privat liten pool.

Hotellet ligger på en liten klippa med otrolig utsikt över den underbara infinitypoolen till Indiska oceanen. Det har också en privat strand och ett dykcenter bara några minuter från hotellet. Du kan nå den privata stranden antingen till fots eller med gratis privat transport från hotellet.

Du kan välja mellan följande kostalternativ under din semester i Zanzibar: frukost, halvpension, all inclusive.

4. Mwezi Boutique Hotel

Plats: Jambiani, sydöstra San sibar

Passar bäst för:

Familjer, hållbarhetsinriktade resenärer

Mwezi Boutique Hotel är en magisk plats på Zanzibars sydöstra kust. Byggt av hållbara material, utlovar hotellet all komfort du kan tänka dig. Det är ett barfotahotell På väggarna i de vackra husen och bungalowerna finns konstföremål av afrikanska konstnärer, som kan köpas under semestern

Stranden här inbjuder dig att ta fantastiska promenader till städerna Paje och Jambiani.

I den erbjudna pensionen ingår frukost, halvpension eller helpension.

5. The Next Paradise Boutique Hotel

Plats: Pwani Mchangani, östra Zanzibar

The Next Paradise Beach Hotel ligger på en av de vackraste stränderna på Zanzibar i Pwani Mchangani. Komplexet är inrett i orientalisk stil och erbjuder 20 mycket olika rum. Familjer kan välja mellan olika alternativ: från hela villan till familjerum med anslutande dörr.

För smekmånadsresenärer finns det en fantastisk svit med privat pool, direkt tillgång till stranden, romantiskt badkar och king size-sängar.

Den erbjudna pensionen inkluderar frukost, halvpension eller helpension.

Lämna ett svar

Du kanske också undrar över